Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Na neee
Pont ez a lényeg, win alatt még ennyi mindent se lehet testreszabni. Vannak jól bevált dolgok, és nem szívesen változtatnak a fejlesztők, joggal! Mivel megszoksz egy környezetet, magadnak beállítgatok, és ha utána egy homlok egyenes más környezetbe raknak, nem tudsz dolgozni, nem áll kézre. Miért kellene több ablakkezelő? Ezekkel nem tudsz megcsinálni mindent? Olyan széles lehetőségeid vannak, hogy a minimal desktoptól a full-ig minden megoldható alatta, sokkal szélesebb lehetőségekkel, mint amit ki lehet egyáltalán használni.Én utáltam a win alatt hogy sok mindent nem tudok megoldani, ami itt alap, és 2 kattintással megvan. Teljesen a kezed alá tudod szabni a rendszered, de ugyanakkor jó, hogy egységes a gnome és a kde is, ha egy alap rendszer elé odaülsz, nem kell vakarni a fejed.
Ez az én meglátásom

Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont ez a lényeg, win alatt még ennyi mindent se lehet testreszabni. Vannak jól bevált dolgok, és nem szívesen változtatnak a fejlesztők, joggal! Mivel megszoksz egy környezetet, magadnak beállítgatok, és ha utána egy homlok egyenes más környezetbe raknak, nem tudsz dolgozni, nem áll kézre. Miért kellene több ablakkezelő? Ezekkel nem tudsz megcsinálni mindent? Olyan széles lehetőségeid vannak, hogy a minimal desktoptól a full-ig minden megoldható alatta, sokkal szélesebb lehetőségekkel, mint amit ki lehet egyáltalán használni.