Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Létezik olyan progi amivel megtudom határozni bizonyos progiknak, hogy mennyi sávszélt használhat fel mind fel mind le irányban?
Ha igen hol található és hogy kell indtallálni.
Kendek:
Kipróbáltam a minimál telepítést hát azon a kis gépen egy kínszenvedés. (1.5óra)
Felsikerült raknom. Nagynehezen graf felületet is adtam neki majd, soft centert nemtudtam adni neki. Esetleg ha te már vagy vki már tett fel így rendszert leaírhatná hogy mit pipált ki a telepítőben hogy lett graf felülete és lett szoft központja. Vagy milyen parancsokkal tette ezeket meg. Konkrétan ez a kettő kellene graf felület meg soft közp. Ill hogy egyből graf felülette inuljon ha fellett téve rá már.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest