- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg #45130 üzenetére
Köszönöm, szép lassan alakul a dolog. Amúgy az általad ajánlott oldalról szedtem le egy appot: Infopanel
Egyenlőre nem jövök rá, hogy hogyan tudnám az asztalra illeszteni, sőt egyenlőre hiába másolom be a rejtett mappába a fájlokat, semmit nem lát, lehet egy újraindítás segít majd neki, de mindenesetre erre alszom egyet, mert már igencsak fáradt vagyok ehhez.A másik asztallal kapcsolatban köszi az ötletet, de nem szeretnék fejest ugrani a mély vízbe, először ezt szeretném kitanulni, nomeg a terminál csínját-bínját elsajátítani, csak az a baj, hogy kevés jó, magyar leírást találtam, leginkább csak fórumokról (legfőképp innen) csipegetek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest