Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm, szép lassan alakul a dolog. Amúgy az általad ajánlott oldalról szedtem le egy appot: Infopanel
Egyenlőre nem jövök rá, hogy hogyan tudnám az asztalra illeszteni, sőt egyenlőre hiába másolom be a rejtett mappába a fájlokat, semmit nem lát, lehet egy újraindítás segít majd neki, de mindenesetre erre alszom egyet, mert már igencsak fáradt vagyok ehhez.A másik asztallal kapcsolatban köszi az ötletet, de nem szeretnék fejest ugrani a mély vízbe, először ezt szeretném kitanulni, nomeg a terminál csínját-bínját elsajátítani, csak az a baj, hogy kevés jó, magyar leírást találtam, leginkább csak fórumokról (legfőképp innen) csipegetek.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest