Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm, szép lassan alakul a dolog. Amúgy az általad ajánlott oldalról szedtem le egy appot: Infopanel
Egyenlőre nem jövök rá, hogy hogyan tudnám az asztalra illeszteni, sőt egyenlőre hiába másolom be a rejtett mappába a fájlokat, semmit nem lát, lehet egy újraindítás segít majd neki, de mindenesetre erre alszom egyet, mert már igencsak fáradt vagyok ehhez.A másik asztallal kapcsolatban köszi az ötletet, de nem szeretnék fejest ugrani a mély vízbe, először ezt szeretném kitanulni, nomeg a terminál csínját-bínját elsajátítani, csak az a baj, hogy kevés jó, magyar leírást találtam, leginkább csak fórumokról (legfőképp innen) csipegetek.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest