Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
válasz
tropico
üzenetére
Éppenséggel nem feltétel a 4 GB RAM a 64 bites rendszerhez, sőt, ha úgy nézzük akkor 64 GB fölött van ebből kifolyólag haszna. De azért az kicsit vicces kérdés, hogy otthoni használatra minek, én számos helyen hasznát tudom venni, nem csak munkára...
Amúgy nem arról van szó, hogy megszüntetik a 32 bites telepítőt, hanem csak nem az lesz az alapértelmezetten felajánlott. Most a fordított helyzetben levő 64 bites telepítőnek sincsen emiatt hátránya, szerintem többedmagammal használjuk így is páran.Az UEFI jó, én örülök neki, nekem az van, nem is mondtam róla semmi rosszat. Valószínűleg amúgy valóban inkább arról lehet szó, hogy csak a 64 bites rendszer fogja rendesen kezelni az akkora méretű háttértárolókat, legalábbis rendszerbetöltés szempontjából. De nem tudom, nekem az 1 TB a plafon merevlemezből.
(#44702) viw: CompizConfig beállításkezelő -> Ablakkezelés -> Ablakok elhelyezése -> Fix ablakelhelyezések.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecske és káposzta lenne a Gamdias új háza?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs