Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
válasz
tropico
üzenetére
Éppenséggel nem feltétel a 4 GB RAM a 64 bites rendszerhez, sőt, ha úgy nézzük akkor 64 GB fölött van ebből kifolyólag haszna. De azért az kicsit vicces kérdés, hogy otthoni használatra minek, én számos helyen hasznát tudom venni, nem csak munkára...
Amúgy nem arról van szó, hogy megszüntetik a 32 bites telepítőt, hanem csak nem az lesz az alapértelmezetten felajánlott. Most a fordított helyzetben levő 64 bites telepítőnek sincsen emiatt hátránya, szerintem többedmagammal használjuk így is páran.Az UEFI jó, én örülök neki, nekem az van, nem is mondtam róla semmi rosszat. Valószínűleg amúgy valóban inkább arról lehet szó, hogy csak a 64 bites rendszer fogja rendesen kezelni az akkora méretű háttértárolókat, legalábbis rendszerbetöltés szempontjából. De nem tudom, nekem az 1 TB a plafon merevlemezből.
(#44702) viw: CompizConfig beállításkezelő -> Ablakkezelés -> Ablakok elhelyezése -> Fix ablakelhelyezések.
Aktív témák
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest