Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Én ha egyszer összeraktam, akkor nyúzom, amíg megy...

Most éppen normált használok, ezt majd 1-2 frissítés után lecserélem. Vagy ha valami baja lesz (ne legyen, mert felgyújtom
)
De lehet, hogy LTS-re települök majd át megint, ha az jó lesz, aztán virtuális gépen lehet játszani az újabbakkal
A laptopokat nem bántom. A FuSi elvan a 10.04 Lubuntuval, a HP-mra meg nem akarok új kernelt csinálni, meg nem hinném, hogy sokkal gyorsabb lenne rajta bármilyen újabb cucc. Amit kell, azt meg így is tudja.
@rybank : Nekem pont a friss reinstallokkal szokott bajom lenni... Elégéég belakott rendszert kell létrehozni minimális idő alatt, és csak plusz macera, ha behoznak egy ilyet, mint a 11.10 -nél, hogy hirtelen kiütik a full ALSA supportot. Ilyenkor szerintem a Canonical anyja csuklik.
Amúgy szemetelődik, de a felesleges csomagok, meg az apt cache takarítása sok mindent megold

Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)