Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nekem is összeomlott az OTP, mindaddig, míg a következőt végig nem csináltam:
Feltettem Synapticcal a flashplugin-nonfree csomagot, az mégiscsak az Ubuntu-ra van gyártva. Majd sudo nautilus paranccsal root jogokkal bementem a /usr/bin/flashplugin-nonfree könyvtárba, és az ott levő libflashplayer.so-t kicseréltem egy régebbi verzióra történetesen a 9.00 r48-asra.
Ha te az Adobe oldalán levő telepítővel tetted fel a flash-t akkor nem ebbe a nonfree-s könyvtárba, hanem a /usr/bin/firefox, vagy /usr/bin/mozilla-firefox vagy ahová kérted a telepítést, oda tetted fel. Történetesen, akkor onnan kell kicserélni.
Ehhez a 48-as release-hez már elég nehéz hozzájutni, így ahogy megszereztem, fel is töltöttem a rapidshare-ra.Lehet, hogy a r67-es kiadás is jó, csak én a 48-asat találtam meg a neten. A 115-ösrül meg több helyen olvastam, hogy elég bug-os.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest