Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nekem is összeomlott az OTP, mindaddig, míg a következőt végig nem csináltam:
Feltettem Synapticcal a flashplugin-nonfree csomagot, az mégiscsak az Ubuntu-ra van gyártva. Majd sudo nautilus paranccsal root jogokkal bementem a /usr/bin/flashplugin-nonfree könyvtárba, és az ott levő libflashplayer.so-t kicseréltem egy régebbi verzióra történetesen a 9.00 r48-asra.
Ha te az Adobe oldalán levő telepítővel tetted fel a flash-t akkor nem ebbe a nonfree-s könyvtárba, hanem a /usr/bin/firefox, vagy /usr/bin/mozilla-firefox vagy ahová kérted a telepítést, oda tetted fel. Történetesen, akkor onnan kell kicserélni.
Ehhez a 48-as release-hez már elég nehéz hozzájutni, így ahogy megszereztem, fel is töltöttem a rapidshare-ra.Lehet, hogy a r67-es kiadás is jó, csak én a 48-asat találtam meg a neten. A 115-ösrül meg több helyen olvastam, hogy elég bug-os.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest