Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
- 

ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ tag Tegnap feltelepítettem az Ubuntu 11.10-es verzióját, a HD 4850 X2-höz ajánlott drivereket a további illesztőprogramok cuccal telepítettem, ami általában a jobb felső sarokban riadót fúj első indításnál. Volt 2 driver hozzá, csak az egyiket sikerült feltelepíteni, [a másiknál hibát írt ki] ezután újra indítottam a gépet, beírtam a jelszavamat, megjelent az asztal és hirtelen elsötétült minden. Az egér működött, tudtam mozgatni, csak hogy semmit nem értem el vele. ctrl+alt+del-re sem reagált. Vártam 10-15 percet, hátha éppen valamit beállít, aztán a reset gombra tévedt az ujjam. Ezúttal működött, de sokkal lassabb volt a grafika, mint amikor még nem telepítettem fel semmit. Adtam a winchesternek egy kis active killdisk-et, ma újra feltelepítettem, ezúttal, mindenek előtt fullra fel frissítettem az Ubuntut és az AMD hivatalos honlapjáról szedtem le drivert. Futási jogot adtam neki, feltelepült, újraindítottam a gépet, login után megint fekete képernyő, vártam 30 percet, reset. Most valamivel jobb a helyzet, mint legutóbb, de lassúnak tűnik most is. Beállítottam a szaggatásmentes asztalt is a catalyst centerben, de amikor tologatom az ablakokat akkor eléggé szaggat. Kell valamilyen különleges beállítás, vagy van ötletetek?        
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest