Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Tegnap feltelepítettem az Ubuntu 11.10-es verzióját, a HD 4850 X2-höz ajánlott drivereket a további illesztőprogramok cuccal telepítettem, ami általában a jobb felső sarokban riadót fúj első indításnál. Volt 2 driver hozzá, csak az egyiket sikerült feltelepíteni, [a másiknál hibát írt ki] ezután újra indítottam a gépet, beírtam a jelszavamat, megjelent az asztal és hirtelen elsötétült minden. Az egér működött, tudtam mozgatni, csak hogy semmit nem értem el vele. ctrl+alt+del-re sem reagált. Vártam 10-15 percet, hátha éppen valamit beállít, aztán a reset gombra tévedt az ujjam. Ezúttal működött, de sokkal lassabb volt a grafika, mint amikor még nem telepítettem fel semmit. Adtam a winchesternek egy kis active killdisk-et, ma újra feltelepítettem, ezúttal, mindenek előtt fullra fel frissítettem az Ubuntut és az AMD hivatalos honlapjáról szedtem le drivert. Futási jogot adtam neki, feltelepült, újraindítottam a gépet, login után megint fekete képernyő, vártam 30 percet, reset. Most valamivel jobb a helyzet, mint legutóbb, de lassúnak tűnik most is. Beállítottam a szaggatásmentes asztalt is a catalyst centerben, de amikor tologatom az ablakokat akkor eléggé szaggat.
Kell valamilyen különleges beállítás, vagy van ötletetek?

Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest