- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
erhas01
tag
válasz
Kendek #40562 üzenetére
Köszöntem a választ. Olvasgatom azóta is, a fórumot. Mit is szeretnék?
A legfontosabb:
Szeretnék lementeni adataimat pendrive ra kiírni dvdre, a firefox beállításokat, és könyvjelzőket, a Google Eart eddigi lementett útvonalakat, képeket, beállításait.
Nem találtam a parancssort, vagy rosszul írtam be.
Dolphin fájlkezelő, tárolóeszközök. Nem látok itt semmit. mount ?
Nekem első lépéseknek ez is bőven elég lesz.Később: ( amint lementettem mindent )
A pendrive ról indítható op rendszer, és a Lubuntut is kipróbálnám,vagy a 10.04.LTS verzióit. amelyik megy stabil, az lesz a végleges.
Böngésző, letöltő, szövegszerkesztő, képnéző, fájlkezelő,pdf, gimp,csomagkezelő, film zene lejátszó, alapban más talán most nem is kellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest