- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
MacCaine
üzenetére
Ott lényegében minden olyanra lehet gondolni ami felhasználói szinten másabb a Windowshoz képest. A logika, a megvalósítás, a fejlesztő emberek, stb.. Lényegében neki egy ingyenes Windows kellene Linux alapokon, 24 órás közösségi támogatással és személyes segítségnyújtással. Mivel ezt nem kaphatja meg, és nem is irányíthatja a többi embert, hogy a kedvére tegyenek, ezért ide és más magyar fórumokra jár és dühöng. Én eleget segítettem neki, de persze folyamatosan erőszakoskodott dolgokkal. De hát azért nem vagyok hülye, állogassa be magának a rendszerét, keresse meg maga a problémái megoldását, a saját fórumán meg maga segítse az odatévedt szerencsétleneket (ott aztán igazi moderálás van).
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs