Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
XP-nél tökéletesen ugyanez a helyzet, ott is telepíteni kell a meghajtóprogramot, hogy ne legyen pontosan ugyanilyen jelenség.
Az igaz, de nem a feketeablakban kell varázsolni hozzá, hanem szakértelem nélkül, a behelyezett driver-CD-ről automatikusan történik meg a dolog. Ez hatalmas különbség és én ezt firtattam, ezt marasztaltam el. De van még más is. Ugye te csináltad a csomagot? És ha te nem csinálod meg a csomagot? Ugyan mit tudhat az egységsugarú júzer a megoldásról? Megmondom: semmit.
Nézd, sok jó van a linuxban például az ingyenesség, vagy a nagyobb internetes biztonság, de az ilyen fejletlen dolgok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember bátran leszarozzhassa a linux mai állapotát. Nem itt kellene tartania. Amíg a belbecs ilyen kezdetleges, addig nem kellene a külcsínnel annyit foglalkozni. Például még évekig megfelelt volna a GNOME2 is, nemhogy Unity kelljen. Először a valódi használhatóságot kellene a disztribúcióknak megoldaniuk. Szerintem. De-hát ki figyel arra amit én mondok. Még te sem...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ANNO 1800
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest