Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
aag
őstag
Képtelen vagyok megbirkózni ezzel az AAC-hangodek problémával. Felvettem e nyúlfarknyi kis darabot a a DVB-T adásból és felraktam ide. Tehát az a gond vele, hogy nem lehet vágni, áttömöríteni. Emiatt a felvett filmekből nem lehet kivágni a hirdetéseket, nem lehet az elejét-végét leeszélezni, mert akkor egyből nem lesz hangja. Ugyanis a vágóprogramok a rendszertől veszik át a kodekeket. Tehát amíg az ubi saját beépített Médialejátszójával nincsen hangja ennek a kis videofájlnak, addig fennáll a gond.
Na-most lécci ne írjátok, hogy VLC-vel, meg MPLAYER-rel nektek van hang, mert azok saját beépített kodek-gyűjteménnyel rendelkeznek. Csak sajnos a vágóprogramok nem képesek az övéket használni.
Remélem valamelyikőtök fog tudni segíteni!

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest