- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Nekem max. az ablakok kocsonyássága miatt van egy szaggatás érzés (KDE), de az sem szaggatás, csak remeg az ablak. Amúgy alapból pl. a thumbnail készítés lassítja be nagyon, mert winyóra dolgozik. Nekem pl. tök megfelel a cucc, a win7-et sem érzem gyorsabbnak (sőt). Amúgy ha kinyomja az ember a 3D effekteket, akkor meg hihettlen gyors.
A RAM fogyasztása tényleg elég magas, de manapság mindennek. Ezért rakok a gyengébb gépeimre LXDE-t, meg Fluxboxot. (Azok meg elvannak 300Mb körül...) A KDE nálam 800Mb körül eszik, ha semmi extra nem megy rajta, Firefoxszal 900Mb-1Gb, TV-vel néha fölötte. Viszont úgy még nem volt, hogy a swaphez nyúlt volna. (4Gb RAM a gépben.) 4Gb-t se láttam még fogyasztani, pedig néha vannak ott 12000*1900-as képek a Gimp-ben
(Amúgy ez 64 bites 10.04, viszont a Win7 meg alapból 2Gb-al indít...)Amúgy ja, érdekes lenne Debiant próbálgatni, az is igaz.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest