Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
rybank
üzenetére

"Nálam végeredmény 70-80 mega fogyasztás üresjáratban"
Na ezt majd megnézem, mert én még éppenhogy feltettem. Mit vettél még ki? Én nem nagyon láttam felesleges folyamatot.Egyébként amikor feltettem a KDE-t azon vágtam hanyatt magam, hogy ha ablakot átméretezek az szaggat (kikapcsolt effektekkel). Mondom öcsém, ezt már a Win 95 is tudta normálisan. Másrészt mind a Unity, mind a KDE lassabban pörög, mint a kezem. Egyszerűen akadályoz a munkában, gyorsabban tudok kattintani, minthogy a menük vagy ablakok bejönnének egy dual magos gépen! Ha az Ubuntusok megnéznék a 8.04-et szerintem sokat tanulhatnának belőle, mert a bloatware átvette a hatalmat. Win7 gyorsabb ennél. A RAM használat is megy felfele: 400MB alap az Ubuntuba és a Kubuntuba, a Win 8 fog ennél kevesebbet enni. Bizonyos dolgokban aag-vel értek egyet, az egész Ubuntu rossz irányban megy. A régi verziók mérföldekkel jobbak voltak.
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Amazfit GTR Mini okos óra
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest