- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Letöltöttem a FF 7.0.1 -t, el is indult bár, terminálból, de a köv. hibaüzenettel indult:
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported! This is an application bug!
failed to create drawable
Attempting to load the system libmoonEkkor kijelezte, hogy nem kompatibilis a kiegészítő a jelen verzióval (nem tudom , milyen kieg-re gondol, a fent levő FF 3.6 -osom teljesen szűz, frissen telepített), majd rákeresett, van-e kompatibilis új verzió a kieg-ről, nem talált, majd sikeresen elindult. Van miért aggódnom ezek után? (Leszámítva azt ,ha összeakadnak a profilok.)
- MÉG VALAMI:
Apropó, az normális, hogy ha a azt a terminál ablakot kikapcsolom, ahonnan indítottam a FF -t, akkor a FF is kilép? Ugyanis ezt tette.
Aktív témák
- Autós topik
- Dacia topic
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dobjátok a padlóla, le!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest