- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vrbst
tag
Sziasztok!
Adott egy lenovo laptop 11.04-gyel. A gyari wifi kartyat (broadcom 4311) kicsereltem egy broadcom 4321-esre (mert ez mar n-es), es a wl.ko kernelmodult hasznalom. Az elejen semmi gond nincs, mukodik, csatlakozik, normalis valaszidok vannak, viszont nemi tetlenseg utan teljesen elerhetetlen lesz a halozat csak az ujrakapcsolodas segit. (latszolag minden rendben, tehat nem szakad meg a networkmanager szerint a kapcsolat). A masik amit eszrevettem, hogy ha kihuzom a laptop toltojet, akkor kb 15-20-szorosara nonek a valaszidok, (pl. 8.8.8.8 20 ms -> 300 ms) de amint visszadugom megint jo. Ez utobbira itt talaltam egy megoldast, de ez eleg kenyelmetlen. Ugy kell ujratolteni a kernelmodult, hogy akkumulatorrol megy a gep. Így normalisak a valaszidok, de ugyancsak szakadozik egy ido utan, tehat meg csak nem is megoldas minden problemara. (Amig megirtam ezt a hsz-t, addig is megszakadt)
Van valakinek tapasztalata/otlete ezekkel kapcsolatban?
Elore is koszonom a segitseget.
Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs