- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
megvan, sikerült..
most a lemezről bootolva irok.. és megvan még a háttérkép is..
meg beleszerkesztetetm egy régi kódtáblával müködö javas alkalmazást
(echo hu_HU.ISO-8859-2 ISO-8859-2 >> /var/lib/locales/supported.d/local)
ami elég nyögvenyelösen megy, mert ha ujrainditoma telepitett linuxot akkor se mindig képes ékezethelyesen megjeleniteni azokban az ablakokban a karaktereket..(de van amikor igen...) szóval beállítottam és lementettem mikor müködött épp helyesen és most a live cd-ről hibátlanul megy
az asztalon volt pár parancsikonom amik ugye nem kerültek át mivel nem jelöltem be hogy a felhasznaló könyvtaraiban lévö fájlokat is mentse.. müködnek, csak ki kell keresnem öket... szval hova melyik könytárba pakoljam ezeket az ikonokat amik biztosan átkerülnek akkor és akkor elég csak abba belépnem és ott lesz mind..
a 2,3 GB-os mentésböl 930 MB-os isot csinált...szval van még benne tartalék ha egy dual lemeznyi méretet tudok kiirni max egy dvd-tre live ként..
szerk: ilyenkor is ott van a rendszerment... menüpont.. live-röl inditva is képes vajon valami mentést csinálni ha kijelölök a meghajton neki egy ext3-as particiót? ez persze már csak inkább elméleti kérdés.. mert értelme nem sok van..ott a telepitett ha változtatni akarok megint..
és köszönöm a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest