Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Nem tudom, mi stimmelt ebből, hiszen végig azt állítottad, hogy létrehoz egy 100 megás partíciót, vagy pedig az első és legelső és the first partícióra pedig mindenképpen másolgat rendszerfájlokat, és az nem létezik, hogy ne úgy legyen, és kész.
Nem értem, miért vagy képtelen elfogadni az én érveimet is, miért kell feltétlenül megcáfolni mindenben."Ezekszerint, ha egy HDD van de az első partícióra nem fér el a win"
Attól még a rendszerfájlokat arra a bizonyos első partícióra is másolhatná. De nem tudta, mivel akkor még nem is formáztam. De ezen az elven még akár magától is formázhatta volna, ha már szerinted ennyire ragaszkodik ahhoz az első partícióhoz...
"A C-re raktad, nem azt hoztad először létre, oda tette a boot fájlokat. Ennyi."
Igen, tehát magyarul pont nem úgy van, ahogy mondtad, hogy van.
"Ha bent lett volna a linuxos HDD, akkor arra próbálta volna telepíteni a fájlokat, sikertelenül."
Vagy pl. lehet, hogy nem?
"Dugj fel egy vinyót SATA1re, egyet SATA2re, töröld el az összes partíciót, hozd létre őket fentről lefelé, tedd fel a sata2re a wint és nézd meg hova teszi a boot fájlokat. Látni fogod, hogy a sata1en lévő első partícióra tette (ettől még a sata2es partíció lesz a C, mert Vista óta már mindenképpen a rendszer hdd lesz a C). "
Köszi az ajánlatot, de vizsgaidőszakban más elfoglaltságom is van.
De ha Te megcsinálod, akkor illusztráld már képekkel légyszi, és próbáld meg úgy is, hogy ne feltétlenül így legyen, mert érdekel, hátha mégis van mód arra is.
Ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül ragaszkodna ahhoz a partícióhoz, sőt.
Inkább arra gyanakodnék, hogy az AKTÍV megjelölésű partíciókat keresné. Vagy a tököm tudja, ez csak spekuláció, én nem állítok úgy semmit, hogy vitathatatlannak próbáljam beállítani.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest