Hirdetés

Aktív témák

• PuMbA

titán

válasz floatr #36240 üzenetére

Egyszerre csak kevés programot szoktam használni: eclipse (+ mysql + apache) + böngésző + zenelejátszó + msn-nél több dolog sosem megy a gépen :)

Ez még ahhoz képest amúgy semmi, mert én olyan kompromisszummal használom az Ubuntut, hogy nem tudom megnézni az összes videómat (Debian 6 alatt is, mert az open ati driverben van a hiba már vagy 1 éve). Ha compizzal gyorsított felületet használok akkor jó a vsync, de a kártya gyengesége miatt full screenben a durvább videók akadnak. Ha effektek nélküli felület van akkor meg minden videó képe szanaszét szakad, legyen az akár egy béna xvid is. 2011-ben egy mai Linux alapú rendszeren sem tudok rendesen videót nézni a gépemen, de elviselem. :DDD (semmit nem ér a swapbuffers wait for sync se) Ez amiatt van, mert KMS alatt nincs Overlay videó kimenet, mert a fejlesztők szerint ugyanolyan jól működik a Textured Video is. Hát nem, azóta sem bírták megcsinálni, hiába van hozzá bug report. UMS alatt meg szétfagy a gépem. Nekem a 8.10-es Ubuntu működött a legkirályabbul.

Aktív témák