Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
A munkámból kifolyólag nagyon sok Excel táblával dolgozom. Sajnos messze nem úgy jelennek meg pl Libre Office alatt mint Office 2010 alatt. Ezzel még ki is békülnék, de ha én belementek egy ilyen táblába, akkor visszaküldve a Windows-os gépen már megint nem úgy jelenik meg sok dolog ahogyan kellene. Ez az egyik. A másik: sok tábla tartalmaz különféle makrókat, kisebb-nagyobb VB szkripteket. Ezekkel végképp nem tud mit kezdeni se az Open sem a Libre office.
Sajnos ugyanez elmondható a Word-ről is. Adott egy doksi Microsoft Word-ben, majd benyitom Libre alatt, már nem ugyanaz. Nyomtatva meg pláne nem. Pedig telepítve vannak a Win fontok is. Ha szerkesztek vele, s a végeredmény jól néz ki, s elmentem Libre alatt doc formátumba melóba már megint nem azt kapom, a nyomtatásról meg jobb nem is beszélni. Mivel nem én döntök róla, hogy melóban milyen Office legyen, így más nem marad. Használnom kell.
Eddig wine alól ment az Office 2003, most próbáltam az Office 2010-et. Teljes kudarc.
Most a 2007 elindul, de kifagy.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest