Hirdetés
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
/home-ot minden esetben érdemes külön partícióra tenni, így megmaradnak a beállításaid.
Tibi86: persze, miért működne máshogy? Én egyébként Ubuntura szavaznék, de sem a 11.04-et, sem a 10.10-et nem ajánlanám, inkább a 10.04-et. Desktopon 3, szerveren 5 évig támogatott - azaz LTS kiadás. Az LTS-ek közötti kiadások inkább fejlesztői milestone-ok, én leszoktam róluk. Ha Ubuntu után Windows-t telepítesz, felülírja a GRUB-ot, azaz semmiféle maradvány nem lesz (feltételezve, hogy 1 HDD-d van).
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
MODERÁTOR
Akkor lesz esélyed majd elolvasni, ha éppen valamilyen gond van és nem tudja betölteni a rendszert normálisan. A kikapcsnál kiíródó dolgok miatt ne aggódj, ha tényleg komolyabb gond lenne, akkor arról tudnál. Általánosságban is kiírkál mindenfélét, de a többségüknek felhasználói szemszögből nincs igazán jelentősége.
-
MODERÁTOR
Egész nyugodtan felteheted és kipróbálhatod. Amikor én nézegettem, akkor elég tré volt, látszott, hogy nem az Ubuntuhoz szabták. A téma is gagyi volt, ronda volt az összhatás is. Azóta aztán lehet, hogy csiszoltak jobban rajta, ezért ártani nem árthat ha ránézel. Maximum visszacsinálod a dolgot, aztán kész.
-
törölt tag
sajnos nagyon úgy tűnik, hogy még vagy fél évet kell várni, mire debian alapokon is használható gnome3-as disztrót kapunk. miután a Mint-es csapat is inkább gnome2 alapokon adta ki a 11-es verziót, így meg kell várni az Oneiric-et, akkorra ígérik a gnome3 implementálását.
-
törölt tag
én is leginkább a unity miatt váltottam most másik disztróra. bár már az indicatorok is idegesítettek kicsit, de azokkal még együtt lehet élni, viszont a unity-vel olyan választás elé állítottak, amiben alul maradt az ubuntu. így kb 3 évnyi használat után most mással próbálkozom.
mondjuk az office dolgot én sem értem, nekem teljesen jól megy a libreoffice, mindent tud, amire nekem kell (najó, annyit még majdnem egy owa vagy gdocs is tud )
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- PlayStation 5 Pro teszt
- Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest