Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
válasz
Tanisz
üzenetére
Ha valóban leendő Ubuntu felhasználó vagy, akkor mindenképpen érdemes a Windows mellé egy másik partícióra telepíteni a rendszert. A Wubi inkább csak egy átmeneti dolog, amivel kilehet próbálni a disztribúciót, komolyabb használatra alkalmatlan.
Én személy szerint az Ubuntut ajánlanám, mint a fejlesztési szempontból fő kiadást. Viszont mivel egyéni preferencia kérdése is lehet a GNOME meg a KDE kérdése, leginkább úgyis csak magad tudsz dönteni közülük.
Az Ubuntu felhasználói felületében éppen most történtek változások, a kezelőfelületet megreformálták. Bár felléphetnek problémák emiatt is meg azért is mert elég friss még a Natty, de egy kezdőnek talán mégis jobb lenne már ezzel barátkoznia.(#35709) Ace owner: Próbáld ki, a telepítővel indíthatsz Live rendszert. Nekem nagyon jól megy az Ubuntu a netbookomon (Wind U100), így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cudy routerek
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest