- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
válasz
Tanisz
üzenetére
Ha valóban leendő Ubuntu felhasználó vagy, akkor mindenképpen érdemes a Windows mellé egy másik partícióra telepíteni a rendszert. A Wubi inkább csak egy átmeneti dolog, amivel kilehet próbálni a disztribúciót, komolyabb használatra alkalmatlan.
Én személy szerint az Ubuntut ajánlanám, mint a fejlesztési szempontból fő kiadást. Viszont mivel egyéni preferencia kérdése is lehet a GNOME meg a KDE kérdése, leginkább úgyis csak magad tudsz dönteni közülük.
Az Ubuntu felhasználói felületében éppen most történtek változások, a kezelőfelületet megreformálták. Bár felléphetnek problémák emiatt is meg azért is mert elég friss még a Natty, de egy kezdőnek talán mégis jobb lenne már ezzel barátkoznia.(#35709) Ace owner: Próbáld ki, a telepítővel indíthatsz Live rendszert. Nekem nagyon jól megy az Ubuntu a netbookomon (Wind U100), így csak ajánlani tudom.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest