Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Szia!
(nagyon pörög itt minden....és ez jó, csak én lassabb vagyok)
HW jó,teszteltem a boot cd-vel: MEM, HDD, és próbáltam másik ODD-vel is.A 10.04-es boot menüben az első pont valami Try ubuntu,amit kis is próbáltam,és elég jól ment, ezért úgy gondolom,hogy menne azon a vason.
Ha jól értem, akkor lenne két másik alternatíva:- Lubuntu (ez tetszik)
- Debian Woody. (ennek van grafikus felülete? nem túl bonyolult?)Én azért a windows-hoz vagyok szokva (fő gépeken az is marad, ez olyan hobbi,ismerkedés) és nem is kívánok nagyon mélyen belemenni a linux lelkébe: kernel fordítgatás, parancssoros mókák, csak ha nagyon muszály......"Nagyjából" valami olysamit szertnék, hogy CD be, op. rendszer fel, ismerkedik......persze tudom,hogy néha vadászni kell dolgokat,meg azért nem vagyok teljesen kezdő az IT világban, de szálmalomharcot nem szeretnék vívni.....remélem jól fejeztem ki magam)
hcl: nem akarok tuningolni, ez nálam alap. Így gyártották, így stabil, ha működni fog ok, ha nem,más utat választok.
Azt is olvasom,hogy a linux közösség nagyon segítőkész,és az első pillanatban is tapasztaltam ezt, így remélem,hogy nem sokára a működő rendszerrel kapcsolatos kérdésekkel fordulhatok hozzátok. Persze a google a jóbarátom,de az "élő" szó,gyakran többet segít.
Üdv: g.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest