Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ne haragudj, de indoklás nélkül ilyeneket ajánlgatni akkor sem kellene. Én is mondok pár tárolócímet amiről azt sem tudod, hogy mihez van és mit csinál a rendszerrel, persze önzetlenül, Te felveszed és ráfrissítesz a rendszerre?
A catalysthacks PPA-val tényleg nem volt gond Maverick alatt, de Natty alatt van. Méghozzá akkor, ha a libva-x11-1 csomag már telepítve van és arra frissíted rá. Magam is tapasztaltam és több embernek is le kellett már írnom a megoldást, különben nem tudott lejátszani semmit sem a VLC-vel, nemhogy hardveres gyorsítása legyen. Azon kívül mint mondtam, nálam jelenleg nem is működik a GPU-gyorsítás, szegmentálási hibával kilép a VLC ha aktiválom. Bizonyára ennek örülni fog az akinek fingja sincs róla, hogy mitől van, csak a javaslatodra cselekedett.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest