Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Hogy például mindig a legfrissebb stabil K3B-t használd a jövőben is. Ez nem a Kubuntu béta backports, hanem mindig a stabil legfrissebb KDE-s alkalmazásokat fogja letölteni ha olyan kell.
A catalysthack nálam nem okozott semmilyen problémát, annyit csinált az Ubuntu 11.04-en, hogy a módosított VLC-t tölti le és telepíti. De régebben sem okozott gondot (ubuntu 10.10), gond nélkül tudtam használni a grafikus gyorsítást aí VLC-n.
Hidd el, olyanokat javasoltam amiket én már hónapok, évek óta használok és semmi instabilitást, vagy problémát nem okoznak. A ferramroberto meg a többi nem csinál mást, csak teszi bele a tárolójába az újabbnál újabb alkalmazásokat.
Ja és köszi hogy oltogatsz, akkor mikor én önzetlenül segíteni szeretnék.
Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HBO Max
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest