- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Kendek #35569 üzenetére
Hogy például mindig a legfrissebb stabil K3B-t használd a jövőben is. Ez nem a Kubuntu béta backports, hanem mindig a stabil legfrissebb KDE-s alkalmazásokat fogja letölteni ha olyan kell.
A catalysthack nálam nem okozott semmilyen problémát, annyit csinált az Ubuntu 11.04-en, hogy a módosított VLC-t tölti le és telepíti. De régebben sem okozott gondot (ubuntu 10.10), gond nélkül tudtam használni a grafikus gyorsítást aí VLC-n.
Hidd el, olyanokat javasoltam amiket én már hónapok, évek óta használok és semmi instabilitást, vagy problémát nem okoznak. A ferramroberto meg a többi nem csinál mást, csak teszi bele a tárolójába az újabbnál újabb alkalmazásokat.
Ja és köszi hogy oltogatsz, akkor mikor én önzetlenül segíteni szeretnék.
Aktív témák
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest