Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
banhammer
veterán
Van pár érdekes problémám az Ubuntuval.
Leszedtem a magyarubu.hu-ról a 64 bites Ubuntu-t (v11.01).
Felraktam minden ok, újra indítottam a gépet és Win7 alatt azt vettem észre, hogy késik az óra 2 azaz két órát.
Problémára legyint, óra beállít az élet megy tovább.
Később újra elővettem az Ubuntut, majd visszatértem a Win7-re és az óra újra késik két órát.
Csodálkozás, óra beállít, az élet egy kis tudatalatti motoszkálással megy tovább.
Újra előveszem az Ubuntut, de most már nézem az időt és Ubuntu alatt pontos az óra.
Reboot, belépek a BIOSba és késik az óra mínusz két órát.
Szemöldök ráncolás...
Az alaplap egy Asus P8H67-M PRO.Valaki, valami megnyugtató magyarázatot tudna adni a dologra?
A másik problémám a következő.
Adott a Sandy Bridge-ben lévő integrált VGA amivel natív felbontásban (1920x1200) müködött a monitorom, beraktam egy GTX 560Ti-t és csak 1600x1200-as felbontásban hajlandó működni.
Mit kell(ene) csinálnom, hogy újra a natív felbontásban hajtsa meg az Ubuntu a kijelzőm?
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Formula-1
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest