Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Numspa
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Telepítsed a compizconfig-settings-manager nevű csomagot, majd Rendszerbeállítások -> CompizConfig beállításkezelő -> Ubuntu Unity Plugin.
Megcsináltam. Használtam. Gáz. Így elszarni valamit. Beállítottam, hogy uniti helyett hagyományos, újraindítottam és mi az eredmény? Hogy most windowsz alól írok! Üres képernyőt kaptam. Vissza sem lehet csinálni. Installálhatok egy újat?

szerk: Hogy lehet azt az installnál megadni, hogy sima gnómpanelt akarok?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest