- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Fooler89
üzenetére
Nekem is ilyen bajom volt a Leadtex TV2000-rel
Azok a kártyák is a CD-in-re kötődnek egy egyszerű CD audio kábellel; csakhogy az UBi nálam sem lát CD-int (kezdek rájönni, hogy a Linuxok Intel/Realtek HD audio támogatása valami fertelmes, mert ilyen a világon nincs, hogy egyes bemeneteket el se higgyen, hogy vannak...) Szóval a CD-in-re kötős dolog nálam sem megy.Nagyon egyszerűen oldottam meg a dolgot; leszedtem az egyik jack-jack kábelemről az egyik jackdugót, és annak a helyére forasztottam egy 4 lábú tüskesort. Erre kényelmesen rá tudok kötni egy CD audio kábelt. A jackes vége meg megy a hangkártya Line-In-jébe, így van hang, mert azt legalább kezeli a mixer.
Amúgy nem tudom, milyen TV progit használsz, de ha a mxeredben megvan a CD-in, akkor pl. a Tvtime-nak meg lehet magyarázni, hogy arról vegye a hangot.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azok a kártyák is a CD-in-re kötődnek egy egyszerű CD audio kábellel; csakhogy az UBi nálam sem lát CD-int (kezdek rájönni, hogy a Linuxok Intel/Realtek HD audio támogatása valami fertelmes, mert ilyen a világon nincs, hogy egyes bemeneteket el se higgyen, hogy vannak...) Szóval a CD-in-re kötős dolog nálam sem megy.