Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én használtam Mintet, ami leírás ment Ubuntun, az rajta is ment (nem volt ott semmi butítás, sőt, full jó menüt csináltak neki, nem kellett gnomos felső menüvel vacakolni). Viszont miután egy frissítés elrontotta a gcc-t benne, futtathatatlan kimenetet gyártott, és ezt hosszú idő után sem javították, mennie kellett.
Mint után OpenSuse-ra álltam rá, na az eléggé komolyabbnak hat tőle. Most viszont tanulmányok miatt Debianos lettem, kezdem megszeretni, valahogy nem hiányzik se az Ubi (én azzal kezdtem a Linuxozást), se a többi. Talán kicsit az OpenSuse...
Aktív témák
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Apple iPhone 17 - alap
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- OTP Bank topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- iPad topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest