Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Megint nem olvastad végig alaposan amit irtam, mégis reagálsz.
Nem baj, amikor valamit nem olvas el az ember, de akkor
nem következetes dolog reagálni arra (amit nem olvasott el rendesen az ember).A gond veled nekem ,hogy rendszeresen ezt csinalod velem, igy pl. a közvetlen előző hsz-ed is mutatja.
Néha még hagyján lenne ... néha én is elkövetek véletlenul ilyesfajta hibákat;
de én nem rendszeresen!Mutasd meg , hol szerepel a mai első hsz-edben csillag karakter??
Hányszor irjam, hogy amit ma elsőként mutattál, kiprobláltam eddigi utolsó modszerként azt is, és az sem oldotta meg a problémám......ennyit irtál:
rm -r ÚTVONAL
(útvonal gyanánt egy példát.)Most akkor mire modositod javaslatod? Tényleg érdekel most már... konkrétan hogyan?
Azt meg, h nem értek a konzolos parancsokhoz kulonosebben , ma is irtam , és korábban tobszor is.
rm, addig oké, de milyen paraméter hatásos a problémámra??
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest