Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
birrbert
üzenetére
Realtek hálózati modulok vannak betöltve?
Nálam az volt a gond a (szintén htpc) gépemen, hogy a gigebites belső hálón ha elkezdtem valami nagyobb forgalmat generálni (pl. áthúztam egy filmet a szerverről a notira vezetéken, úgy 30-40MB/s), megdöglött a hálózat, de 1-2 percen belül megint ment.
Nem tudom, ezt azóta javították-e, de akkoriban egy ismert bug volt. Jelenleg a r8168 modul van betöltve, ezzel nem tapasztaltam ilyet (azt hiszem a gyári r8169). Google hirtelen ezt mutatta a modul cserére, de lehet van frissebb leírás: [link]Meg persze, lehet valójában semmi köze a problémához

Terhelésvizsgálat: htop parancs.
Log fájl: /var/log/syslog, kérdéses időpontban megnézni, mik kerültek be.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest