- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
harry
veterán
Én azon akadtam ki telepítésnél, hogy van egy web-start (?) install megoldásuk, vagyis neten egyet kattintok, majd elindul a letöltés, betölt egy csík, majd eltűnik, és... ennyi. Nincs új képernyő, fagyás, hibaüzenet, semmi (terminálból meg ezt ugye nem indíthatom, lévén webes, csak a .jar fájlt, aminek megvan a módja, csak épp leírva nincs az oldalukon).
Én az Abev kapcsán a támogatást és a user dokumentáció hiányát látom problémának... ha lett volna egy hibaüzenet legalább, illetve leírják neten, hogy a .jar fájl miképp telepíthető, megoldom hosszas keresgélés és próbálgatás nélkül is. És ennyi legalább elvárható egy ilyen szintű progitól (amúgy van doksi, ami kb annyiból áll, hogy kattintsunk kettőt, majd nyugodtan fogadjuk el, amit kiír, next, next, finish...).upszilon: "valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. "
... mit értesz gyakorlati munka alatt? Gond nélkül lehet rajta pl. programozni, képeket szerkeszteni, gépeket virtualizálni, szervereket futtatni, doksikat és prezentációkat írni, levelezni, stb.
Attól, hogy néha 1-2 programmal gondok merülnek fel (és azok sem általános jellegűek, mindenkinél), nem lesz alkalmatlan munkára.
Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest