- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Rég jártam itt, kb 2 éve lassan, de most ugy gondoltam ismét Ubuntura térnék át. Viszont le vagyok kicsit maradva, igy lenne pár nagyon egyszeru kerdesem. Szóval:
1: lejátsza -e a fullhd filmeket az ubuntu ?
2: regebben olyan problemam volt mar csak a sima filmeknel is hogy a kep valahogy darabos volt, mintha el lett volna vagva, igy hullamzott. Erdekes volt nagyon de amugy nem veszesen de lehetett latni hogy nem megy tisztan a kep. Pedig a legujabb NV driver volt fent akkor is. Szoval van e meg ilyen vagy mar tisztan szepen jatsza a filmeket?
3: Blu-ray filmeket tudja jatszani? van e hozza lejatszo program és azzal tiszán megy -e?
Nekem egy 40 es lcd tv re lenne kötve amin 1920x1080@60Hz kene muzsikaljon. Kb erre lennek kivancsi
Köszi elöre is.
Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi elöre is.