Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Hát én az ottani leírásos megoldás szerint telepítettem, és benne van. 2.1.3.10-es verziót rakta fel. Elvileg addolta a tárolót is, de nem talál frissebb verziót. Na segáz, addoltam Ubitweak-ben, de most néztem, így sem talál újabb verziót. Elvileg ez a legújabb, és ebbe benne van ez az indításos téma.
Vagy most 2szer van így tároló addolva? Me akkor mondjuk ubi tweak-ből kiveszem.

De most érdekes dolgot vettem észre, fut a frissítéskezelő, vagyis meg van nyitva, és attól függetlenül, hogy eltűnik a dock, a frissítéskezelő ikonja látszik lent, de ez mellett rákattintani nem tudok.
Jaja erre az ikonos témára rájöttem.

Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest