- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
weinmaker #29303 üzenetére
többféle beállítási lehetőség van, hogy melyik képernyő mit csinál, de az egyes funkciók kártyafüggőek...
azt amit irtam, hogy kiterjesztett asztalnál (amikor az egyik képernyőn csak háttér van) az alkalmazások húzkálhatóak a két képernyő között, azt kipróbáltad? nálam ilyenkor amit áthúztam, az következő induláskor ott jelent meg, ahol be lett zárva (bár csak egy-két lejátszót próbáltam, és nem is tetszett ez a fajta megoldás)...van egyébként egy olyan, hogy xinerama. elvileg ez egy több monitort kezelő x kiterjesztés, ha mással nem, talán ezzel sikerülne meghergelni amit szeretnél, csak valami jó leírást kellene róla találni...
viszont akárhogyan is lesz, azt nem árt tisztázni, hogy a topiclakók szívesen segítenek neked és bárkinek mindig, amikor tudnak. viszont ahhoz, hogy egyes komolyabb problémák megoldást nyerjenek, sokszor türelem, és esetleg hosszadalmas próbálkozás vezethet. szoval annak ellenére, hogy nem megy valami varázsütésre, ne ess kétségbe, mert sajnos az ilyen előfordul... sőt sajnos még az is, hogy esetleg valamire nincs megoldás amit szeretnél... (de jelzem, ez a probléma szerintem nem teljesen ilyen)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest