Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ezért kell BURG-ot használni boot menünek, ott egy gombnyomás eltüntetni a nem használt bejegyzéseket.

(#29059) Kendek: Így van. Ilyen léptékű frissítés automatikusan még windowson sincs. Különben is, a 35-ös kernel még kész sincs.
Még egy pulseaudio probléma: KDE-n meg tudtam adni az eszközsorrendet, így ha csatoltam az USB-s hangkártyát, akkor automatikusan azt használta (már ahogy tudta), viszont Gnome alatt sehol nem találok ilyen beállítási lehetőséget, így keresztül kell minden alkalommal a beállításokon mennem (még akkor is, ha úgy indítom a rendszert, hogy rá is van csatlakoztatva) és beállítani használt kimenetnek. Na szóval, erre milyen megoldás létezik? (Most nem eldöntendő kérdést tettem fel Kendek kedvéért!
)
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)