- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
body007
üzenetére
Sajnos már a Kapcsolódás kiszolgálóhoz > Windows megosztás lépésnél elakadtam, mert nálam nem lehet legörgetni és csak egyéni van

Próbáltam a Helyek-> Kapcsolódás kiszolgálóhoz > Windows megosztás úton, de ott túl sok mindent kér.
Gondoltam arra is, hogy hátha kisbetű-nagybetű a gond, ezért a w7-es gépen átírtam mindent kisbetűre, de eredmény 0.
Most arra gondolok a karakter kódolással van valami, és ezért nem azon karakterek kódját küldi el, amit be akarok gépelni.
Tudod hol lehet állítani a karakter kódolást?Másik w7-es gép között tökéletes volt a kapcsolat, és mintha már XP-sel is próbáltam, és ott sem volt semmi gond.
Próbáltam 1-el korábbi disztribúciót is a 9.10-est, de az feltelepülés után 5-10 perccel azonnal megfagyott.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Bestbuy játékok
- VoLTE/VoWiFi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest