Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
válasz
Melorin
üzenetére
Én a legújabb, sds13-as libva-dev csomaggal lefordított vaapis mplayert csomagoltam be. Ha feltelepíted (vagy frissíted, ha már fent lenne az előző), akkor ahhoz kelleni fog a letöltött libva1_0.31.0-1+sds13_amd64.deb nevű csomag is, csak azzal működik mint kiderült. Meg, hogy működjön a gyorsítás, kell neked hozzá az xvba-video csomag is.
A GDebi az egy csomagtelepítő, a letöltött csomagokat gondolom azzal telepítetted eddig, mert egyébként terminálból tudtad volna (de úgy is jó).
Egyébként most annyira fellelkesültem, hogy én is ki fogom próbálni majd, csak előtte telepítenem kell egy Lucidot a másik vinyómra.

Aktív témák
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Autós topik
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest