Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
danaboy
üzenetére
Első gond a samba hálózati megosztás volt, de annál rájöttem,hogy a hiba ott van, hogy gnome commander-t erőltettem és azért nem ment a dolog. Nautilus használatával megoldódott a távoli fájlekezelés jogosultsági kérdése. Még oda kell eljutnom,hogy ha emailen akarok a hálóról csatolni egy fájlt, akkor az menjen,de egyenlőre terepen vagyok a napokban, így nem jutott rá idő.
A másik dolog a pdf-be való nyomtatás volt, árajánlat kérők stb...ez most alapból megy, könnyebb, mint a windowsos pdf creator. Kipipálva.
Webáruházat, weboldalt tartok karban, ez a firefoxal és a linux alatti ezerszer gyorsabb netnek és az eleve linux alapú oldalainknak hála, sokkal gyorsabb.
Még van olyan gondom,hogy az open office táblázatkezelőjéből az open office-os "word"-be nem tudok táblázatot beilleszteni, de majd erre is rákérdezek, ha ennek hatására nem reagálnának.

Mást a saját gépemen nem is igen csinálok, elég ez is. Ha valami speckó gyártó program van, azért fent van az ubi mellett a windows és átlépek. Arra már megtanítottak, többek közt bambano, hogy ne akarjam a linux windowsos viselkedését. És nem is várom el, ami olyan, azt nem erőltetem, mert nem is arra lett kitalálva. Elfogadom, és így van rendjén.
Baz, ebből most egy ihletes mondat jött a nyelvemre...lásd az új aláírásom. 
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Baz, ebből most egy ihletes mondat jött a nyelvemre...lásd az új aláírásom.