Hirdetés

Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

válasz danaboy #26356 üzenetére

Első gond a samba hálózati megosztás volt, de annál rájöttem,hogy a hiba ott van, hogy gnome commander-t erőltettem és azért nem ment a dolog. Nautilus használatával megoldódott a távoli fájlekezelés jogosultsági kérdése. Még oda kell eljutnom,hogy ha emailen akarok a hálóról csatolni egy fájlt, akkor az menjen,de egyenlőre terepen vagyok a napokban, így nem jutott rá idő.

A másik dolog a pdf-be való nyomtatás volt, árajánlat kérők stb...ez most alapból megy, könnyebb, mint a windowsos pdf creator. Kipipálva.

Webáruházat, weboldalt tartok karban, ez a firefoxal és a linux alatti ezerszer gyorsabb netnek és az eleve linux alapú oldalainknak hála, sokkal gyorsabb.

Még van olyan gondom,hogy az open office táblázatkezelőjéből az open office-os "word"-be nem tudok táblázatot beilleszteni, de majd erre is rákérdezek, ha ennek hatására nem reagálnának. :)

Mást a saját gépemen nem is igen csinálok, elég ez is. Ha valami speckó gyártó program van, azért fent van az ubi mellett a windows és átlépek. Arra már megtanítottak, többek közt bambano, hogy ne akarjam a linux windowsos viselkedését. És nem is várom el, ami olyan, azt nem erőltetem, mert nem is arra lett kitalálva. Elfogadom, és így van rendjén. :K Baz, ebből most egy ihletes mondat jött a nyelvemre...lásd az új aláírásom. :)

Aktív témák