- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Aktív témák
-
danaboy
tag
válasz
V.Stryker #26358 üzenetére
Közben elgondolkodtam a dolgon és arra jutottam, hogy nálunk sajnos nem valósítható meg az átállás mivel a könyvelőprogram firebirdre és winfosra van fejleszteve és, ha még véletlenül menne is Linux alatt minden problémát arra fognának amiből még így is van elég.
De itthon viszont nagyon örülök, hogy rászántam magam az átállásra. Azonnal látszott/látszik, hogy megérte.Jobban szeretem, ha a felmerülő problémákat, ha segítséggel is, de meg lehet oldani. Telefonon is Uiq3.
Nah, off!
Meghagyom a helyet a kérdéseknek/válaszoknak.Hátha én is kapok.
Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 600G2: i3-6300T gar. Budapest MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest