Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
upszilon
üzenetére
Szerintem ezt ne Vladinak írd, értelmes kérdésre mindig segített.
Nekem is sokat segített (akár csak itt a többség), mert én is alapjában wint használó emberke vagyok, aki kacsingat Ubuntu felé. Ha nem segítenek, el sem tudok indulni. Pl. életben nem jöttem volna rá, hogy az apci beállításokat kell megbuzerálni, hogy ne dobja el a hálókari a kapcsolatot a kis P3-as gépemben...
Volt pár ennél idiótább, nyakatekertebb problémám, hogy pl. hogyan állítsunk be 800*600-nál magasabb felbontást, ha az Ubi szerint (az edid adatok alapján) a monitor nem támogatja, stb, és Vladi meg a többiek mindig segítettek.Kicsit végiggondolva Ubi dolgait, sok dolog logikus benne, csak berögzült nálam (meg sokunknál) a windows sok év alatt, 8-as Ubi verzió előtt éltemben nem láttam működő linuxot, pedig már lassan 24 leszek, aztán most így a 9.10-es verzióval már végre tudom használni úgy, ahogy szeretném, megy a 3D, van teljes CCC-m, van Audigy támogatás, stb.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hardcore café
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- BestBuy topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest