Hirdetés

Aktív témák

• upszilon

őstag

válasz Vladi #23219 üzenetére

"Ha szeretnéd kihasználni a géped, végy vindózt és isten áldjon. Nem kell itt az észt osztani, van elég nekünk is."

Vegyél vissza a dumából kicsit nagyfiú!

Igenis-hogy a linuxot először próbálgató felhasználók semmit sem találnak úgy igazán. Van a linuxban minden, mit a bucsuban, de ami ott és akkor valóban kellene az pont nincs. Én is átéltem már ezt az érzést nemegyszer. Tele van az alaprendszer mindeféle butasággal aggatva, de ami kell, azt úgy kell összevadászni. Ugyanez vonatkozik a beállítgatásokra. Onnan, hogy feláll az Ubi az installból, még legalább 3-4 órát bütykölök rajta menetrendszerűen, mire használható rendszerem lesz. (Igaz, már megoldottam ezt a Remastersys progival) Szóval el sem tudom képzelni mért van ekkora nagy szátok a segítség helyett. Nyilván, hogy a winfoshoz fogja hasonlítgatni, mert azt ismeri. Ez nem linuxfikázás, csak még nem tud rendesen kérdezni. Nekem is szoknom kellett a dolgot és többször ment el a kedvem ilyen szájkaratés dumáktól mint amit Te is itt produkáltál. Szóval több megértést a Windówsról áttérőknek és kevesebb hőbörgést!

Aktív témák

Hirdetés