- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
upszilon
őstag
"Ha szeretnéd kihasználni a géped, végy vindózt és isten áldjon. Nem kell itt az észt osztani, van elég nekünk is."
Vegyél vissza a dumából kicsit nagyfiú!
Igenis-hogy a linuxot először próbálgató felhasználók semmit sem találnak úgy igazán. Van a linuxban minden, mit a bucsuban, de ami ott és akkor valóban kellene az pont nincs. Én is átéltem már ezt az érzést nemegyszer. Tele van az alaprendszer mindeféle butasággal aggatva, de ami kell, azt úgy kell összevadászni. Ugyanez vonatkozik a beállítgatásokra. Onnan, hogy feláll az Ubi az installból, még legalább 3-4 órát bütykölök rajta menetrendszerűen, mire használható rendszerem lesz. (Igaz, már megoldottam ezt a Remastersys progival) Szóval el sem tudom képzelni mért van ekkora nagy szátok a segítség helyett. Nyilván, hogy a winfoshoz fogja hasonlítgatni, mert azt ismeri. Ez nem linuxfikázás, csak még nem tud rendesen kérdezni. Nekem is szoknom kellett a dolgot és többször ment el a kedvem ilyen szájkaratés dumáktól mint amit Te is itt produkáltál. Szóval több megértést a Windówsról áttérőknek és kevesebb hőbörgést!
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs