Hirdetés
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Igen azt lehet.
konfar.dani: Minden rendszert el lehet rontani, ezt is. Én párszor elhasaltattam amikor ismerkedtem vele de az user error volt, olyanba turkáltam bele amibe nem kellett volna.
Nemrég volt valami gond egy egy gnomelook.org-ról leszedett csomaggal ami tartalmazott kártevőt de ahogy Vladi kolléga írta ez egy évben egyszer fordul elő. Ha a hivatalos tárolókból telepítesz szoftvert nem lesz bajod.
Rendszerkarbantartónak ajánlom az ubuntu-tweak-et, leszedi a régi kernel verziókat, a már feltelepített progik letöltött csomagjait stb. De ezt nem kötelező megtenni jól elvan a rendszer enélkül is.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest