- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
ntomka #22892 üzenetére
Talán segít, ha leírom, én mit tapasztaltam Kedvesemnél. A most már őregecske Toshiba laptopjára (celeron 2.5ghz, 512mb ram, 30gb hdd) xubuntu 9.10 lett telepítve egy hete. Egyelőre dual boot van, de hamarosan win repűl. Maximálisan elégedett! Ez nagy szó egy lánynál, aki csak xp-t és office-t ismert eddig. A gép szó szerint szárnyakat kapott. Akadás nélkül futt az op.rendszer, gyors az internet wlan-os kapcsolattal. És ami még egy lánynak fontos, emesene jól jelenít meg mindent. (msn plus névszínezések, ilyesmi) Openoffice alapból van, és minden dokumentumot jól kezelt eddig, és bejött neki az is, hogy egyszerűen tudd telepíteni synapticból.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest