- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
mzx
senior tag
E percekben feljemény a 4)-es bekezdésemhez :
rájöttem, azert lassult be a szokásosnál is jobban az LXDE rendszerem, mert a Totem filmlejátszóban inditottam kivételesen az adott netrádiócsatornát, mivel Rythmbox playerben kissé szaggatta , ezért Totemben probáltam ki ahelyett.Most újra Rythmbox-ban inditottam, és ismét fele annyira terhelt a CPU

(bár ez sem valami "Szpídi Gonzálesz"
)
Csak hát, mondom, Rythm Box-ban olykor meg beszaggatja a lejátszását, pillanatokra...
(pedig csak 96kbps netrádió)->
5)
Tud valaki ajánlani lxde feluletre olyan playert, amelyik nagy eséllyel hibátlanul játszik P3-as, 500MHz-s gépen is netrádiót , kulonosebb rendszerterhelés nélkul, akár 128 kbps , mp3-as folyamú netrádiót?u.i.: egyedul a weboldalak letöltése gyorsabb itt linuxon, mint windows-ban
De már ezért is megérte feltenni.
(meg egyéb okokbol
)
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
(pedig csak 96kbps netrádió)
)