Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Na, én felraktam a Lucid Alpha 2-őt, és most igazán pozitívan csalódtam benne. Ez most már teljesen jól használható. Ha bekapcsolom az effekteket, akkor nem akar csökkentett grafikus módban indulni, hanem mindig jó, bár újra kell tölteni az ablakkezelőt, hogy a Compiz vegye át az irányítást, de ez még belefér. Krusader root módban most már működik, a panelra rakhatok ki bármilyen képet, azt jól jeleníti meg, a Screenletsnél megjelenik a kuka, éssatöbbi-éssatöbbi.
Nagyon gyorsan indul, és végre bootnál ez az xsplash ugyan egyszerű, de tökéletes, nem olyan béna mint Karmicnál.
He-he, beállítgatom a tesztrendszert, aztán elmentve a Karmicot rakom is fel máris élesbe, hogy mélyrehatóbban tesztelhessem folyamatosan.
Ajánlom nektek is.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest