- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Ez csak azért nem lehet, mert már napok óta NEM használtam Windows-t.
Most csak Ubuntu-ztam. Bár talán mintha egy nagyon rövid időre be kellett volna kapcsolnom, mert nyomtatnom kellett valamit, aminek normálisan kellett kinéznie, ugyanis az Epson DX7450-emhez nem találtam még normális nyomtatódrivert...
(a scanner részéhez találtam már, dehát épp azt használom ritkábban...
)
Na mindegy, a lényeg, hogy amikor talán arra a pár percre Windows-t használtam, biztos, hogy nem volt para a leállításnál. Dehát aztán a franc tudja, lehet, hogy igazad van, és a Windows-tól eredeztethető a probléma, nem Ubuntus para, csak ezt már asszem nem fogom tudni kideríteni...
A tipped egyébként jó ötlet.

Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most csak Ubuntu-ztam. Bár talán mintha egy nagyon rövid időre be kellett volna kapcsolnom, mert nyomtatnom kellett valamit, aminek normálisan kellett kinéznie, ugyanis az Epson DX7450-emhez nem találtam még normális nyomtatódrivert...
(a scanner részéhez találtam már, dehát épp azt használom ritkábban...
)