Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
body007
üzenetére
Könyvtár / meghatjó ugyanaz, arra gondoltam csak, hogy egyáltalán, fel legyen csatolva, ne kelljen mindig kitallózni. Régebben tuti működött már, bekapcsolásnál ott folt a megosztás fstab-ból...
A jogok elvileg jók, a távoli gépen /data 777 jogokkal van, smb.conf-ban is beállítottam mindent 777re, csináltam smb usert, próbáltam felcsatolásnál is jogokat megadni... és mint írtam is, win alól jó (megnézem mindjárt pontosan), hálózatról megnyitva jó, mount-tal felcsatolva nem stimmelnek a jogok.
gyurman - ha van valami kész működő megoldásod, arra ránéznék, de amúgy köszi, nem fontos elmerülni benne, majd kutatok még

Bár most azon gondolkodom, hogy régebben lehet win-re volt csak samb, linuxon meg nfs...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs