Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
szaszayanou
üzenetére
Nem kell, hogy hordozható legyen, csak gondoltam a rendszert (ami most komoly 2.5gb, kapna egy 4 vagy 8gb pen-t) elkülöníteném az adatoktól. Van olyan terület, ahogy gyakran írkál? pl /tmp és /var? Ezeket lehet a vinyón hagynám...
Igazából csak azért, hogy ha megdöglik a rendszer, és újratelepítem, vagy bármit variálok vele, akkor le tudjam csatolni a vinyót, és az adatok így biztonságban lennének. Erről vélemény, ez így jó lenne, nem?Amúgy az SSD nem hasonló elven működik? Mégis hány ciklusról van szó? Vagy láttatok már olyat, hogy valakinek bedöglött a pendrive-ja rendszeres használattól? Tudom, hogy elvileg így van, csak érdekelne a gyakorlatban is.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest