Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
szaszayanou
üzenetére
Nem kell, hogy hordozható legyen, csak gondoltam a rendszert (ami most komoly 2.5gb, kapna egy 4 vagy 8gb pen-t) elkülöníteném az adatoktól. Van olyan terület, ahogy gyakran írkál? pl /tmp és /var? Ezeket lehet a vinyón hagynám...
Igazából csak azért, hogy ha megdöglik a rendszer, és újratelepítem, vagy bármit variálok vele, akkor le tudjam csatolni a vinyót, és az adatok így biztonságban lennének. Erről vélemény, ez így jó lenne, nem?Amúgy az SSD nem hasonló elven működik? Mégis hány ciklusról van szó? Vagy láttatok már olyat, hogy valakinek bedöglött a pendrive-ja rendszeres használattól? Tudom, hogy elvileg így van, csak érdekelne a gyakorlatban is.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- Konteó topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest