Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Hm... Debian... egy darabig egy testing ágból telepített darab volt a desktopom. Aztán egy dist-upgrade és többé nem bootolt. Akkor egy időre leszoktam róla, hogy linuxon legyen a desktop.

Kollégám szerint én voltam a hülye, mert nem a stabil (akkor kb. 2 éves) verziót használtam. Aztán valahogy mégis visszaraktam. Már nem emlékszem, talán Ubuntut, talán újra debian testinget...----
homokozó vs szerver - persze, mert én a homokozómat építgettem amennyire kedvem volt hozzá és amikor előjött egy-két ilyen apróság, akkor azon méláztam, hogy ha ezt valaki így felrakja egy céges szerverre...
Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest