Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Félreérted (szerintem szándékosan). Vannak erre szakosodott cégek, szervezetek, akiknek felteheted. Én csak a szükségességét állítottam. Méghozzá azok ellenében akik azt állították, hogy semmi szükség nincsen rá. Ettől még nem lettem vírusszakértő. Érted a különbséget? Fogod a lényeget? Akkor talán be is fejezhetnénk...
(#20628) DraXoN: Szerintem nem ismered ennek a vitaszálnak az előéletét, azért írsz nekem ilyesmiket. Persze, nem várható el, hogy visszaolvass. Viszont így meg nincs értelme válaszolnom a kérdéseidre. Ugyanis azok értelmetlenné válnak szövegkörnyezetük nélkül.
(#20630) tomtyi: Ne haragudj, de ez a vitaszál már kimerült. Mindent leírtam amit érdemes volt leírni. Aki nem olvas vissza, az nem olvas vissza. Az elkezdheti újra, de már nem velem, mert én itt befejeztem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest